AddContract,

uw persoonlijke contract expert

bij u op kantoor.

Het Contract Management Systeem AddHome venster

In één oogopslag weet u de waarde van al uw lopende contracten, en ziet u hoeveel wij voor u hebben weten te besparen!

Het Contract Management Systeem AddContracten venster

Al uw contracten in één duidelijk overzicht: soort contract, welke leverancier, contractwaarde en vooral wanneer loopt het contract af. Zo laat u nooit meer een kans liggen!

Het contract management systeem AddToDo venster

In één overzicht alle contracten die de opzegtermijn naderen en welke contracten door AddContract zijn opgepakt en dus in behandeling zijn. Dat betekent dat u van AddContract binnen afzienbare tijd een beter voorstel ontvangt! Zo kunt u goed voorbereid en met vertrouwen een contract verlengen of afsluiten.

AddContract registreert op No cure No pay basis al uw faciliterende contracten en houdt deze voor u bij. Wij doen het werk en zolang wij niets voor u besparen kost het u niets! Ruim voor de einddatum van een contract bieden wij u een beter aanbod, volgens het plan van aanpak dat wij samen met u hebben afgestemd!

boven

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Verzenden  voltooid ...

1200+

 • + disclaimer

  In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: AddContract; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud;

   

  Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

   

  De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

   

  Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

   

  Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • + algemene voorwaarden

  Wilt u de algemene voorwaarden van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Algemene voorwaarden

  Heeft u vragen of wilt u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

 • + sitemap

 • + privacy statement

  AddContract acht het respecteren van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten/opdrachtgevers en de bezoekers van haar website(s) van groot belang. Wilt u het privacy statement van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Privacy statement

  Heeft u vragen of wit u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

+ © 2021 AddContract

| + Contact |

1200

Het Contract Management Systeem venster

Het contract management systeem venster

480

320