AddContract,

uw persoonlijke contract expert

bij u op kantoor.

Over AddContract

AddContract is in 2011 gestart. Wij kwamen tot de conclusie dat bij veel bedrijven het contractmanagement niet op orde was. Contracten waren niet meer te vinden en vaak wist niemand wat er was afgesproken met een leverancier. Pas na veel speurwerk kwam het contract boven water en bleken de condities van de overeenkomst en de tarieven niet meer marktconform of volledig achterhaald te zijn.

 

Dit gebrek aan overzicht en voorbereiding op het opnieuw afsluiten van een contract is de reden dat bedrijven en organisaties contracten laten verlengen zonder dat naar de voorwaarden of de prijsvorming is gekeken. Men gaat er van uit dat het wel goed zit! Naar onze ervaring is dit onterecht, want niet alleen groeien en krimpen markten, maar organisaties ook! U kunt heel tevreden zijn over een leverancier, maar voldoen de contractvoorwaarden nog wel? AddContract inventariseert voor u de contracten op basis van No Cure No Pay, het kost u geen tijd en het kost u niets extra!

Overzicht in contracten

Klant staat centraal

De gebruiker van AddContract staat altijd centraal en beslist uiteindelijk over de verder voortgang van een contract. Doordat AddContract veel ervaring heeft met diverse partijen zullen wij u adviseren over de huidige status van uw contracten. U bent als klant echter altijd zelf in de “lead”.

 

Dit nieuwe "Full-service"-concept is puur gericht op contract- en inkoopmanagement en is nog nergens anders te verkrijgen. AddContract neemt een bedrijf, afdeling of ondernemer dus alle zorg uit handen als het gaat om het beheer van contracten. Op die manier kan de focus gelegd worden op de kernactiviteiten en prioriteiten waarmee geld wordt verdiend.

Om deze reden heeft AddContract het initiatief genomen een service en een software tool te ontwikkelen waarmee we bedrijven, organisaties en instellingen gemakkelijk kunnen ontzorgen door voor hun de facilitaire contracten te registeren en bij te houden. De contracten staan dan tevens online, zodat een ondernemer, organisatie of instelling altijd de beschikbaarheid en controle heeft over zijn eigen contracten!

 

De ondernemer, organisatie of instelling wordt door AddContract automatisch op de hoogte gehouden (per e-mail) wanneer een contract afloopt. Er wordt dus nooit meer een einddatum over het hoofd gezien! Is er een overeenkomst afgelopen of loopt deze binnenkort af? Dan beoordeelt AddContract of de prijzen en condities nog marktconform zijn. Als dit niet het geval is proberen we voor onze klant inkoopbesparingen te realiseren.

 

Onze ervaring en kennis van de specifieke dossiers in het MKB, zorgorganisaties en kindorganisaties zorgt ervoor dat wij in de meeste gevallen flinke besparingen kunnen realiseren. Gemiddeld besparen wij tussen de 20% en 30% per dossier met uitschieters tot 50%. Daar waar we de dossiers van diverse klanten kunnen combineren in collectieve regelingen halen we vaak nog grotere voordelen.

 

No Cure No Pay?

We doen voor u de inventarisatie van de lopende contracten en brengen die onder in ons contractmanagement systeem. Dit brengen wij alleen in rekening indien wij een besparing weten te realiseren.  Pas als wij voor u een besparing weten te realiseren brengen wij tevens een percentage hiervan in rekening. We gaan uit van een win win situatie: u maakt minder kosten en de vergoeding aan AddContract gaat nooit ten koste van uw resultaat !

Ons werkgebied

We zijn een groeiende organisatie. Steeds meer MKB bedrijven zien de meerwaarde van de contractondersteuning die wij leveren. Uitbreiding naar een landelijke dekking zal niet lang meer op zicht laten wachten.

We maken graag kennis met u en uw bedrijf, bel ons voor een kosteloze kennismakingsafspraak, uiteraard zonder verplichtingen. Bent u geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van AddContract voor uw bedrijf. Stuur ons dan een email of vul het bel-me-terug formulier in.

 • + bel me terug

  Voer uw naam en telefoonnummer in.

   

  We nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken op korte termijn! Bedankt voor uw interesse, we zien u binnenkort.

   

  Met vriendelijke groet,

  het AddContract team.

  Formulier verzenden...

  Er is een fout opgetreden in de server.

  Formulier ontvangen.

boven

1200+

 • + disclaimer

  In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: AddContract; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud;

   

  Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

   

  De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

   

  Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

   

  Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • + algemene voorwaarden

  Wilt u de algemene voorwaarden van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Algemene voorwaarden

  Heeft u vragen of wilt u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

 • + privacy statement

  AddContract acht het respecteren van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten/opdrachtgevers en de bezoekers van haar website(s) van groot belang. Wilt u het privacy statement van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Privacy statement

  Heeft u vragen of wit u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

 • + sitemap

+ © 2019 AddContract

| + Contact |

1200

768

480

320