AddContract,

uw persoonlijke contract expert

bij u op kantoor.

Over AddContract

AddContract is in 2011 gestart. Wij kwamen tot de conclusie dat bij veel bedrijven het contractmanagement niet goed op orde was. Contracten waren niet meer te vinden en vaak wist niemand meer wat er precies met desbetreffende leveranciers was afgesproken. Pas na veel speurwerk kwamen contracten boven water en bleken condities en tarieven van deze overeenkomsten niet meer marktconform of volledig achterhaald te zijn.

 

Dit gebrek aan overzicht en voorbereiding op het opnieuw afsluiten van een contract is de hoofdreden dat bedrijven en organisaties contracten laten verlengen zonder dat naar de voorwaarden of prijsvorming is gekeken. Men gaat ervan uit dat het wel goed zit! Volgens onze ervaring is dit geheel onterecht want niet alleen markten groeien en krimpen, organisaties natuurlijk ook! U kunt heel tevreden zijn over een leverancier, maar voldoen de contractvoorwaarden nog wel? AddContract inventariseert voor u de contracten op basis van No Cure No Pay, het kost u geen tijd en het kost u niets extra!

Overzicht in contracten

Om deze reden heeft AddContract een contractmanagement service en bijbehorende software tool ontwikkeld waarmee bedrijven, organisaties en instellingen kunnen worden ontzorgd door voor hun indirecte kosten contracten te registeren en bij te houden. Deze contracten zijn tevens online in te zien, zodat een ondernemer, organisatie of instelling altijd de beschikbaarheid en controle heeft en houdt over hun eigen leveranciers contracten!

 

De ondernemer, organisatie of instelling wordt door AddContract automatisch op de hoogte gehouden wanneer een bepaald contract afloopt. Er wordt dus nooit meer een einddatum van een contract over het hoofd gezien! Is er een overeenkomst afgelopen of loopt deze binnenkort af? Dan beoordeelt AddContract of de prijzen en condities nog marktconform zijn. Als dit niet het geval is spannen wij ons in om inkoopbesparingen voor de opdrachtgever te realiseren.

 

Onze ervaring in en kennis van de specifieke dossiers in het MKB, zorgorganisaties en kinderorganisaties zorgt ervoor dat wij in de meeste gevallen flinke besparingen kunnen realiseren. Gemiddeld besparen wij tussen de 20% en 30% per dossier met uitschieters tot soms zelfs 50%. Daar waar dossiers van diverse klanten in collectieve regelingen kunnen worden gecombineerd, zijn veelal nog grotere voordelen te behalen.

Klant staat centraal

De opdrachtgever van AddContract staat altijd centraal en beslist uiteindelijk zelf over verdere voortgang van een contract. Doordat AddContract veel ervaring heeft met diverse partijen zullen wij u uitgebreid adviseren over de huidige status van uw contracten. U bent en blijft als klant echter altijd zelf in de “lead”.

 

Dit nieuwe "full-service"-concept is uniek en puur gericht op contract- en inkoopmanagement. AddContract neemt een bedrijf, afdeling of ondernemer alle zorg uit handen als het gaat om het beheer van contracten. Op deze manier kan uw focus volledig worden gericht op de kernactiviteiten en prioriteiten waarmee uw omzet wordt gegenereerd.

No Cure No Pay?

AddContract doet voor u de inventarisatie van de lopende contracten en brengt deze stuk voor stuk onder in ons contractmanagementsysteem. Deze inventarisatie wordt alleen in rekening gebracht indien wij een besparing weten te realiseren. Pas als wij voor u een besparing weten te realiseren brengen wij een percentage hiervan in rekening. We gaan uit van een win-winsituatie: u maakt minder kosten en de vergoeding aan AddContract voor verrichte werkzaamheden en inspanningen gaat nooit ten koste van uw resultaat !

Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf, bel ons voor een kosteloze kennismakingsafspraak, uiteraard zonder verplichtingen. Bent u geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van AddContract voor uw bedrijf? Stuur ons dan een e-mail of vul het bel-me-terug formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op om potentiële kostenbesparingsmogelijkheden samen nader met u te bespreken.

 • + bel me terug

  Voer uw naam en telefoonnummer in.

   

  We nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken op korte termijn! Bedankt voor uw interesse, we zien u binnenkort.

   

  Met vriendelijke groet,

  het AddContract team.

  Formulier verzenden...

  Er is een fout opgetreden in de server.

  Formulier ontvangen.

Ons werkgebied

AddContract is een sterk groeiende organisatie. Steeds meer organisaties zien de meerwaarde van de door ons geleverde, structurele contractondersteuning. Uitbreiding naar een landelijke dekking van aangesloten consultants zal niet lang meer op zich laten wachten.

boven

1200+

 • + disclaimer

  In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: AddContract; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud;

   

  Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

   

  De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

   

  Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

   

  Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • + algemene voorwaarden

  Wilt u de algemene voorwaarden van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Algemene voorwaarden

  Heeft u vragen of wilt u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

 • + sitemap

 • + privacy statement

  AddContract acht het respecteren van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten/opdrachtgevers en de bezoekers van haar website(s) van groot belang. Wilt u het privacy statement van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Privacy statement

  Heeft u vragen of wit u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

+ © 2021 AddContract

| + Contact |

1200

768

480

320