AddContract,

uw persoonlijke contract expert

bij u op kantoor.

+ Gezocht

Business Partner / Consultant (Zelfstandig ondernemer)

Het is onze opvatting dat ondernemers beter hun tijd en aandacht kunnen richten op hun primaire processen, met de zekerheid dat alle ondersteunende taken op orde zijn en er nooit meer een contract aan hun aandacht ontsnapt.

 

AddContract is een netwerk van adviseurs. Wij ondersteunen het bedrijfsleven, zorg instellingen en (semi)overheden bij het besparen op hun indirecte repeterende kosten. We doen dit op een groot aantal kostencategorieën. Denk daarbij aan accountancy, verzekeringen, facility- en bankkosten maar ook aan lease- en onderhoudskosten.

 

We doen dit op basis van No Cure No Pay, dus met weinig risico voor onze opdrachtgevers. Voor AddContract is het adviseren van bedrijven met het op orde brengen en houden van hun facilitaire contracten dagelijks werk.

 

Vanwege ons succes en rendement zoeken wij business partners die ook voor eigen rekening en risico een AddContract praktijk willen beginnen. De kracht van de formule is te vinden in het businessmodel, verdienmodel en de samenwerking tussen de partners.

 

Heb jij ook interesse om samen met ons te ondernemen of zou je hier graag meer informatie over ontvangen? Kijk dan eens op de volgende website: http://www.ondernemenmetaddcontract.nl

 

Mocht je ervoor kiezen om persoonlijk kennis te maken dan doen wij dat d.m.v. een uitgebreide intake. Deze verschaft je, naast veel informatie over de formule, ook inzicht in de financiële aspecten (investering, potentiële winst- & verliesrekening etc.).

 

Ben je geïnteresseerd?  Neem dan contact met ons op, en klik op de onderstaande knop. We nemen graag de tijd om je te ontmoeten! Tot ziens en mogelijk tot gauw, namens het AddContract team.

 • + ik wil kennis maken

  Voer uw naam en telefoonnummer in. We nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken op korte termijn! Bedankt voor uw interesse, we zien u binnenkort.

  Met vriendelijke groet,

  het AddContract team.

  Formulier verzenden...

  Er is een fout opgetreden in de server.

  Formulier ontvangen.

boven

1200+

 • + disclaimer

  In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: AddContract; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud;

   

  Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

   

  De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

   

  Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

   

  Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • + algemene voorwaarden

  Wilt u de algemene voorwaarden van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Algemene voorwaarden

  Heeft u vragen of wilt u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

 • + sitemap

 • + privacy statement

  AddContract acht het respecteren van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten/opdrachtgevers en de bezoekers van haar website(s) van groot belang. Wilt u het privacy statement van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Privacy statement

  Heeft u vragen of wit u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

+ © 2020 AddContract

| + Contact |

1200

768

480

320