AddContract,

uw persoonlijke contract expert

bij u op kantoor.

Doordecentralisatie

Herkent u deze term? Er komen steeds meer verantwoordelijkheden op het bordje van kinderorganisaties zoals het onderwijs, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven te liggen. Steeds meer taken worden door overheden doorgeschoven naar de besturen. De tijd dat de kinderorganisatie alleen verantwoordelijk was voor het pedagogische klimaat ligt inmiddels ver achter ons!

 

Een toenemend aantal gemeenten brengt het eigendom van gebouwen onder bij de gebruikers. Hierdoor valt naast het regulier onderhoud (o.a. schilderwerk, lekkages) tegenwoordig ook het grootonderhoud onder verantwoordelijkheid van de organisatie. Juridisch gezien is het dagelijks bestuur dus ook verantwoordelijk voor de opstal- of WA-verzekeringen, certificering speeltoestellen, veiligheid terrein, etc. Veel gemeenten bieden bovendien ook geen collectieve regelingen meer aan!

U kunt als bestuur of directie uw tijd en aandacht natuurlijk beter volledig op uw primaire proces richten, met de zekerheid en in de wetenschap dat alle ondersteunende taken op orde zijn en er nooit meer een contract aan uw aandacht zal ontsnappen. Dit alles geschiedt op een No Cure No Pay basis zonder enig risico voor u.

 

Het is namelijk wel ons dagelijks werk!

 

Het adviseren en begeleiden van bedrijven bij het op orde brengen en houden van hun facilitaire en indirecte kosten contracten is voor ons dagelijkse kost. Het belangrijkste voordeel voor u: AddContract registreert al uw ondersteunende leverancierscontracten en houdt deze nauwgezet voor u bij. Wij doen het werk en zolang wij geen besparingen voor u realiseren, kost het u niets! Ruim voor de einddatum van een contract bieden wij u een beter aanbod. Hoe wij dit doen leest u in ons 4-stappenplan.

Te weinig tijd of denken dat het wel goed zit zijn voor veel organisaties logische redenen om niet actief bezig te zijn met indirecte kosten contracten. Bovendien heeft niet elke organisatie een vaste contractspecialist in dienst. Maar ook de ondersteunende contracten verdienen tijd en aandacht, ongewild maakt u onnodige kosten, geld dat beter in het primaire opvang- en onderwijsproces kan worden benut. Niet-specialisten weten vaak niet goed waar zij op moet letten bij het beoordelen en uitonderhandelen van een optimaal contract. Ze wikken en wegen en dat kost zeeën van tijd.

 

Begrijpelijk volgens AddContract want dit is ook niet uw dagelijks werk!

Wat is dan een beter aanbod?

Voorbeelden van de door AddContract gerealiseerde besparingen op basis van een exact vergelijkbare situatie:

52% besparing op print- en kopieerkosten!

33% minder kosten op de energierekening!

• een 39% goedkoper telefooncontract!

22% minder kosten aan de accountant!

37% minder kosten kwijt aan ICT!

 

Voor onze klanten realiseren wij een gemiddelde besparing van 23%, met behoud van dezelfde service en kwaliteit van dienstverlening! Deze besparingen dragen per direct bij aan uw netto winst. Hebt u er wel eens bij stilgestaan hoeveel meer bruto omzet u moet genereren voor een dito netto winstverbetering?

Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf, bel ons voor een kosteloze kennismakingsafspraak, uiteraard zonder verplichtingen. Bent u geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van AddContract voor uw bedrijf? Stuur ons dan een e-mail of vul het bel-me-terug formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op om potentiële kostenbesparingsmogelijkheden samen nader met u te bespreken.

 • + bel me terug

  Voer uw naam en telefoonnummer in.

   

  We nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken op korte termijn! Bedankt voor uw interesse, we zien u binnenkort.

   

  Met vriendelijke groet,

  het AddContract team.

  Formulier verzenden...

  Er is een fout opgetreden in de server.

  Formulier ontvangen.

Ons werkgebied

AddContract is een sterk groeiende organisatie. Steeds meer organisaties zien de meerwaarde van de door ons geleverde, structurele contractondersteuning. Uitbreiding naar een landelijke dekking van aangesloten consultants zal niet lang meer op zich laten wachten.

boven

1200+

 • + disclaimer

  In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: AddContract; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud;

   

  Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

   

  De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

   

  Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

   

  Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • + algemene voorwaarden

  Wilt u de algemene voorwaarden van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Algemene voorwaarden

  Heeft u vragen of wilt u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

 • + sitemap

 • + privacy statement

  AddContract acht het respecteren van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten/opdrachtgevers en de bezoekers van haar website(s) van groot belang. Wilt u het privacy statement van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Privacy statement

  Heeft u vragen of wit u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

+ © 2021 AddContract

| + Contact |

1200

768

480

320