AddContract,

uw persoonlijke contract expert

bij u op kantoor.

Door decentralisatie

Herkent u deze term? Er komt steeds meer op het bordje van KindOrganisaties zoals het onderwijs, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Steeds meer taken worden door de overheden doorgeschoven naar de besturen. De tijd dat de KindOrganisatie alleen verantwoordelijk is voor het pedagogische klimaat  ligt ver achter ons!

 

Steeds meer gemeenten brengen het eigendom van de gebouwen onder bij de gebruikers. Daardoor valt nu naast het regulier onderhoud (schilderwerk, lekkages) ook het grootonderhoud onder verantwoordelijkheid van de organisatie. Juridisch gezien is het dagelijks bestuur dus ook verantwoordelijk voor de opstal- of WA-verzekeringen, certificering speeltoestellen, veiligheid terrein, etc. Veel gemeenten bieden ook geen collectieve regelingen meer aan!

U kunt als bestuur of directie beter uw tijd en aandacht richten op uw primaire proces, met de zekerheid dat alle ondersteunende taken op orde zijn en er nooit meer een contract aan uw aandacht ontsnapt. En dat alles op een No Cure No Pay basis zonder risico's!

 

Het is wel ons dagelijks werk!

 

Het adviseren en begeleiden van bedrijven met het op orde brengen en houden van hun facilitaire contracten is voor ons dagelijks werk. Met voor u een belangrijk voordeel: AddContract registreert al uw faciliterende contracten en houdt die voor u bij. Wij doen al het werk en zolang wij niets voor u besparen kost het u niets! Ruim voor de einddatum van een contract bieden wij u een beter aanbod, hoe we dat doen?  Lees ons 4-stappenplan.

Geen tijd of denken dat het wel goed zit is voor veel organisaties de reden om niet actief bezig te zijn met de facilitaire contracten. Bovendien hebben niet alle organisaties een vaste contract specialist in dienst. Maar de ondersteunende contracten hebben juist aandacht nodig, ongewild maakt u onnodige kosten, geld dat beter tot zijn recht komt in het primaire onderwijs proces. Niet specialisten weten vaak niet goed te beoordelen waar ze op moet letten bij een goed contract. Ze wikken en wegen en dat kost zeeën aan tijd.

 

Begrijpelijk volgens AddContract want het is niet uw dagelijks werk!

En wat is dan een beter aanbod?

Enkele voorbeelden van de door AddContract gerealiseerde besparingen op basis van exact dezelfde situatie:

• op print en kopieerkosten 52% besparing

33% minder kosten op de energierekening

• een 39% goedkoper telefooncontract

37% minder kwijt aan ICT!

Voor onze klanten realiseren we een gemiddelde besparing van 23%, met behoud van dezelfde service & dienstverlening! Deze besparing draagt per direct bij aan uw nettowinst. Heeft u er wel eens bij stilgestaan hoeveel u bruto extra moet omzetten wilt u dezelfde nettowinst overhouden?

Ons werkgebied

We zijn een groeiende organisatie. Steeds meer MKB bedrijven zien de meerwaarde van de contractondersteuning die wij leveren. Uitbreiding naar een landelijke dekking zal niet lang meer op zicht laten wachten.

We maken graag kennis met u en uw bedrijf, bel ons voor een kosteloze kennismakingsafspraak, uiteraard zonder verplichtingen. Bent u geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van AddContract voor uw bedrijf. Stuur ons dan een email of vul het bel-me-terug formulier in.

 • + bel me terug

  Voer uw naam en telefoonnummer in.

   

  We nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken op korte termijn! Bedankt voor uw interesse, we zien u binnenkort.

   

  Met vriendelijke groet,

  het AddContract team.

  Formulier verzenden...

  Er is een fout opgetreden in de server.

  Formulier ontvangen.

boven

1200+

 • + disclaimer

  In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: AddContract; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud;

   

  Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

   

  De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

   

  Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

   

  Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • + algemene voorwaarden

  Wilt u de algemene voorwaarden van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Algemene voorwaarden

  Heeft u vragen of wilt u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

 • + privacy statement

  AddContract acht het respecteren van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten/opdrachtgevers en de bezoekers van haar website(s) van groot belang. Wilt u het privacy statement van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Privacy statement

  Heeft u vragen of wit u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

 • + sitemap

+ © 2019 AddContract

| + Contact |

1200

768

480

320