AddContract,

uw persoonlijke contract expert

bij u op kantoor.

Als MKB’er bent u druk met ondernemen, maar hoe zit het eigenlijk met de losse eindjes? Kijkt u jaarlijks naar al uw indirecte kosten contracten? Of laat u deze links liggen? Markten worden steeds flexibeler en de gemiddelde contractduur steeds korter. Bent u op de hoogte wanneer uw energiecontract afloopt? Weet u wel of uw accountant een marktconforme vergoeding rekent?

 

Te weinig tijd hebben of denken dat het wel goed zit zijn voor veel MKB'ers logische redenen om niet actief bezig te zijn met de indirecte kosten contracten. Bovendien hebben niet alle MKB-bedrijven een vaste contractspecialist in dienst. Maar ook de ondersteunende contracten verdienen tijd en aandacht. Niet-specialisten weten vaak niet goed waar zij op moet letten bij het beoordelen en uitonderhandelen van een optimaal contract. Ze wikken en wegen en dat kost zeeën van tijd.

 

Begrijpelijk volgens AddContract want dit is ook niet uw dagelijks werk!

U kunt als ondernemer beter uw tijd en aandacht richten  op uw primaire proces, met de zekerheid en in de wetenschap dat alle ondersteunende taken op orde zijn en er nooit meer een contract aan uw aandacht zal ontsnappen.  Dit alles geschiedt door ons op een No Cure No Pay basis zonder enig risico voor u!

 

Het is namelijk wel ons dagelijks werk!

 

Het adviseren en begeleiden van bedrijven bij het op orde brengen en houden van hun facilitaire en indirecte kosten contracten is voor ons dagelijkse kost. Het belangrijkste voordeel voor u: AddContract registreert al uw ondersteunende leveranciers contracten en houdt deze nauwgezet voor u bij. Wij doen al het werk en zolang wij geen besparingen voor u realiseren, kost het u niets! Ruim voor de einddatum van een contract bieden wij u een beter aanbod. Hoe wij dit doen leest u in ons 4-stappenplan.

Wat is dan een beter aanbod?

Voorbeelden van de door AddContract gerealiseerde besparingen op basis van een exact vergelijkbare situatie:

52% besparing op print- en kopieerkosten!

33% minder kosten op de energierekening!

• een 39% goedkoper telefooncontract!

22% minder kosten aan de accountant!

37% minder kosten kwijt aan ICT!

 

Voor onze klanten realiseren wij een gemiddelde besparing van 23%, met behoud van dezelfde service en kwaliteit van dienstverlening! Deze besparingen dragen per direct bij aan uw netto winst. Hebt u er wel eens bij stilgestaan hoeveel meer bruto omzet u moet genereren voor een dito netto winstverbetering?

Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf, bel ons voor een kosteloze kennismakingsafspraak, uiteraard zonder verplichtingen. Bent u geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van AddContract voor uw bedrijf? Stuur ons dan een e-mail of vul het bel-me-terug formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op om potentiële kostenbesparingsmogelijkheden samen nader met u te bespreken.

 • + bel me terug

  Voer uw naam en telefoonnummer in.

   

  We nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken op korte termijn! Bedankt voor uw interesse, we zien u binnenkort.

   

  Met vriendelijke groet,

  het AddContract team.

  Formulier verzenden...

  Er is een fout opgetreden in de server.

  Formulier ontvangen.

Ons werkgebied

AddContract is een sterk groeiende organisatie. Steeds meer organisaties zien de meerwaarde van de door ons geleverde, structurele contractondersteuning. Uitbreiding naar een landelijke dekking van aangesloten consultants zal niet lang meer op zich laten wachten.

boven

1200+

 • + disclaimer

  In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: AddContract; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud;

   

  Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

   

  De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

   

  Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

   

  Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • + algemene voorwaarden

  Wilt u de algemene voorwaarden van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Algemene voorwaarden

  Heeft u vragen of wilt u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

 • + sitemap

 • + privacy statement

  AddContract acht het respecteren van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten/opdrachtgevers en de bezoekers van haar website(s) van groot belang. Wilt u het privacy statement van AddContract inzien? Download dan het onderstaand bestand:

  + Privacy statement

  Heeft u vragen of wit u een toelichting? Neem dan contact met ons op op het onderstaande adres.

+ © 2021 AddContract

| + Contact |

1200

768

480

320