Klantverhalen AddContract

Onze klanten aan het woord.

Achter al onze AddContract Business Partners staan mooie opdrachtgevers met unieke verhalen over onze dienstverlening. Zij vertellen je graag hoe onze diensten hen geholpen hebben om overzicht te creëren en welke besparingen AddContract succesvol heeft gerealiseerd. Naast onderstaande voorbeelden hebben wij ook in uw branche verbeteringen weten door te voeren. Of het nu gaat om bedrijven met 30 medewerkers of organisaties met 1.500 medewerkers. Onze consultants staan altijd voor u klaar om het beste resultaat te realiseren. 

Betrouwbaar en optimaal resultaat.

”Als fysiotherapeuten zijn wij bezig met zorg,
we hebben geen tijd om contracten met leveranciers uit te pluizen. Hierdoor betaalden wij vaak te veel, waren er betere opties voor handen, of kregen niet waar we voor betaalden. Consultant Jan Vollaers heeft onze totale inkoop doorgelicht en een besparing van 30% weten te realiseren en zelfs vaak tegen betere voorwaarden. Jan is betrouwbaar, komt zijn afspraken na en gaat voor het optimale resultaat, zowel qua inhoud als in kosten.”

Door: Rembrandt Fysiotherapie en Revalidatie

Intensief traject met mooi resultaat.

”Een intensieve samenwerking met Addcontract en begeleiding van consultant Pim van der Vorst, leverde een flinke structurele besparing op onze vaste lasten op” 

Door: Viveen Elektro

AddContract als verlenging van de organisatie.

”Goede samenwerking en we zien Consultant André van Huffelen echt als verlengde van onze organisatie. Ondanks dat we de meeste kosten goed onder controle bleken te hebben hebben we zeker diverse besparingen kunnen realiseren.

Door: Oorwerk

Scherpe blik van AddContract.

”Alert bestaat 30 jaar en is in die tijd uitgegroeid van een onderneming met slechts een beperkt aantal werknemers naar een onderneming met meerdere B.V.’s en 130 werknemers. We hadden alles heel behoorlijk onder controle maar Consultant Wil Dubbeldam heeft met zijn expertise en scherpe blik op een hele prettige manier op meerdere fronten mooie besparingen voor ons weten te realiseren. Hierbij houdt hij aandacht voor onze belangen richting leveranciers, opdrachtgevers en interne relaties. In dit traject maakt Wil op een hele fijne manier onderdeel uit van ons bedrijf en was hij altijd bereid mee te denken, ook op onderdelen die wel eens verder reikten dan enkel en alleen het inkoopbeleid.” 

Door: Alert Group

Orde in de wirwar van contracten.

”Consultant Jan Vollaers van Add Contract heeft voor mij orde geschapen in de wirwar van (al langer lopende) contracten. Heel fijn, want een heel aantal bleek veel voordeliger te kunnen en nu krijg ik ook automatisch een melding wanneer een opzegtermijn nadert.

Jan is doortastend maar ook heel zakelijk, correct en vriendelijk. Ik vind het heel prettig dat hij ook met mij als ondernemer meedenkt en begrijpt dat prijs niet altijd het belangrijkste is.

Door: Notariskantoor Novia

Vertrouwen in AddContract

”As a multinational bike company, we are always carefully planning cost management. AddContract is always helping efficiently to manage our costs and also monitoring many options for our contracts. More than that Andre Van Huffelen became a family member in Bimas Bikes. Feeling this trust makes AddContract a colleague of ours. Congrats.” 

Door: Mustafa Ipek – Head of Finance & Operations Bimas Bikes

Meerwaarde gebracht

‘’In samenwerking met AddContract heeft Nobels Group een grondige analyse uitgevoerd op de lopende contracten. Ondanks onze indruk dat we de kosten scherp monitoren, heeft de samenwerking met consultant Peter Scheele significante optimalisatiemogelijkheden laten zien en zijn inmiddels mooie besparingen gerealiseerd. Voor ons was het belangrijk dat contractbesprekingen met huidige en potentiële nieuwe leveranciers zowel professioneel als respectvol zouden verlopen. Peter heeft dit uitstekend waargemaakt. Daarnaast was de communicatie met onze collega’s bij Nobels Group helder. Kortom, een samenwerking die daadwerkelijk meerwaarde heeft gebracht.’’

Door: Nobels Group