AddContract

Uw partner in contractmanagement

Zorgen dat al uw contracten weer op orde zijn? AddContract helpt u graag verder!

AddContract is uw partner in contractmanagement

AddContract is in 2011 gestart. Wij kwamen tot de conclusie dat bij veel bedrijven het contractmanagement niet goed op orde was. Contracten waren niet meer te vinden en vaak wist niemand meer wat er precies met desbetreffende leveranciers was afgesproken. Pas na veel speurwerk kwamen contracten boven water en bleken condities en tarieven van deze overeenkomsten niet meer marktconform of volledig achterhaald te zijn.

Dit gebrek aan overzicht en voorbereiding op het opnieuw afsluiten van een contract is de hoofdreden dat bedrijven en organisaties contracten laten verlengen zonder dat naar de voorwaarden of prijsvorming is gekeken. Men gaat ervan uit dat het wel goed zit! Volgens onze ervaring is dit geheel onterecht want niet alleen markten groeien en krimpen, organisaties natuurlijk ook! U kunt heel tevreden zijn over een leverancier, maar voldoen de contractvoorwaarden nog wel? AddContract inventariseert voor uw de contracten op basis van No Cure No Pay, het kost u geen tijd en het kost u niets extra!

Overzicht en grip in uw contracten

Om deze reden heeft AddContract een contractmanagement service en bijbehorende software tool ontwikkeld waarmee bedrijven, organisaties en instellingen kunnen worden ontzorgd door voor hun indirecte kosten contracten te registeren en bij te houden. Deze contracten zijn tevens online in te zien, zodat een ondernemer, organisatie of instelling altijd de beschikbaarheid en controle heeft en houdt over hun eigen leveranciers contracten!

De ondernemer, organisatie of instelling wordt door AddContract automatisch op de hoogte gehouden wanneer een bepaald contract afloopt. Er wordt dus nooit meer een einddatum van een contract over het hoofd gezien! Is er een overeenkomst afgelopen of loopt deze binnenkort af? Dan beoordeelt AddContract of de prijzen en condities nog marktconform zijn. Als dit niet het geval is spannen wij ons in om inkoopbesparingen voor de opdrachtgever te realiseren.

Onze ervaring in en kennis van de specifieke dossiers zorgt ervoor dat wij in de meeste gevallen flinke besparingen kunnen realiseren. Gemiddeld besparen wij tussen de 20% en 30% per dossier met uitschieters tot soms zelfs 50%. Daar waar dossiers van diverse klanten in collectieve regelingen kunnen worden gecombineerd, zijn veelal nog grotere voordelen te behalen.

Verbeter uw rendement met AddContract in 2 minuten!

Cashflow positief

Cashflow positief. Dat is de dienstverlening van AddContract. Hoe realiseren wij dat? Wanneer AddContract voor uw organisatie aan de slag gaat hanteren wij de No cure No pay methode. Wanneer wij geen besparing weten te realiseren, is onze dienstverlening gratis. Kortom, door onze No cure No pay methode is onze dienstverlening altijd cashflow positief.  Neem hieronder contact met ons op en zodat wij ook voor uw organisatie kunnen besparen!

1 %

Gemiddelde besparing op alle indirecte kosten.

Gemiddeld 23% besparing

Met behoud van dezelfde service en kwaliteit van dienstverlening! Deze besparingen dragen per direct bij aan uw netto winst. Onze ervaring in en kennis van de specifieke dossiers zorgt ervoor dat wij in de meeste gevallen flinke besparingen kunnen realiseren. 

Gemiddeld besparen wij tussen de 20% en 30% per dossier met uitschieters tot soms zelfs 50%. Daar waar dossiers van diverse klanten in collectieve regelingen kunnen worden gecombineerd, zijn veelal nog grotere voordelen te behalen. 

Controle en overzicht

AddContract maakt uw onderneming winstgevender door structureel te besparen op uw indirecte contracten en verbeteringen door te voeren in de al bestaande facilitaire overeenkomsten binnen uw organisatie.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan overeenkomsten op het gebied van verzekeringen, ICT, accountancy, printing maar ook aan uw contracten voor energie, telefonie, boodschappenservice en afvalverwijdering. Op deze dossiers ontzorgen wij u middels onze specialistische contractmanagement-aanpak volledig en door onze branche-specifieke collectieven bent u ook nog eens beter en voordeliger uit. En bovenal zonder kwaliteitsverlies in dienstverlening!

AddContract is uw partner in rendementsverbetering

Wij richten ons op bedrijven en organisaties die hun
inkoopbeleid willen verbeteren en  professionaliseren. Zo ondersteunen
wij onder meer het MKB, vele zorginstellingen, het onderwijs, de
logistiek, de horeca en nog veel meer organisaties om hen meer grip op
en speelruimte te geven in de lopende contracten. 

AddContract is onder meer actief in de volgende branches:

AddContract voor uw organisatie? Laten we het gesprek aangaan!

Met AddContract heeft u weer controle over uw indirecte kosten!